helsinki, jätkäsaari, port-2963778.jpg
Sent: Friday, September 09, 2022 3:51 PM
Subject: Fwd: Kutsu Hernesaaren lumenvastaanottopaikan verkkotilaisuuteen tiistaina 20.9.2022 klo 18-19:30
 


———- Forwarded message ———
Lähettäjä: Ikonen Jenna Irina <jenna.i.ikonen@hel.fi>
Date: ke 7. syysk. 2022 klo 14.46
Subject: Kutsu Hernesaaren lumenvastaanottopaikan verkkotilaisuuteen tiistaina 20.9.2022 klo 18-19:30
To: Isoniemi Pekka <Pekka.Isoniemi@hel.fi>


Hei,

 

Helsingin kaupunki hakee tänä syksynä ympäristölupaa Hernesaaren lumenvastaanottopaikan toiminnalle ELY-keskuksen kehotuksesta. Lupa määrittäisi ympäristökriteerit lumen mereen kaatamiselle jatkossa.  Järjestämme aiheesta verkkotilaisuuden, johon ovat tervetulleita lähialueen asukkaat, toimijat ja muut asiasta kiinnostuneet.

 

Hernesaaren lumenvastaanottopaikka on palvellut kaupunkia jo kymmeniä vuosia. Hernesaareen viedään vuosittain noin 20 % kaikista Helsingin lumikuormista. Helsingin kaupungilla on tavoitteena luopua lumen merivastaanotosta, mutta ennen kuin korvaava paikkaa tai menetelmä saadaan käyttöön, Hernesaaren lumenvastaanottopaikan käyttö on välttämätöntä kantakaupungin talviaikaisen liikenteen sujuvuuden turvaamiseksi.

 

Verkkotilaisuudessa kaupungin asiantuntijat kertovat lumenvastaanottopaikan toiminnasta sekä ympäristövaikutusten seurannasta ja hillinnästä. Tilaisuudessa kerrotaan myös, kuinka ympäristölupaprosessi etenee. Tilaisuuden osallistujilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä kaupungin edustajilta ja kommentoida esityksiä chatissa.

 

Tilaisuus pidetään tiistaina 20.9. kello 18–19.30. Tilaisuuden ohjelma, liittymislinkki sekä osallistumisohjeet lisätään piakkoin verkkosivulle hel.fi/asukastilaisuudet > Hernesaaren lumenvastaanottopaikan verkkotilaisuus.

Tilaisuus tallennetaan ja tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen samalle verkkosivulle. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

 

 

Lisätietoja:

 

Kunnossapitopäällikkö Pekka Isoniemi, pekka.isoniemi@hel.fi

puh: 09 310 38414

 

 

Ystävällisin terveisin Jenna Ikonen

 

– – – – – – – – – – – – – – –

 

Jenna Ikonen

Projektipäällikkö

Yleiset alueet, kunnossapito

Helsingin kaupunki

 

jenna.i.ikonen@hel.fi

www.hel.fi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *