Hallitus | Ota yhteyttä | Asiakirjat | Toiminta-alue

Eteläiset kaupunginosat ry

Eteläiset Kaupunginosat ry. – Södra Stadsdelarna rf. on asukasyhdistys, jonka toimialueena on Kaartinkaupunki, Kaivopuisto, Ullanlinna, Eira, Munkkisaari, Hernesaari ja Punavuori.

Yhdistyksen tarkoituksena on työskennellä toimialueensa asuin-, liikenne-, sivistys-, terveys- ja sosiaaliolojen kehittämiseksi sekä osallistua ja vaikuttaa muuhunkin yhdyskuntasuunnitteluun. Yhdistys toimii asukkaiden ja eri yhteisöjen yhdyssiteenä sekä työskentelee viihtyvyyden lisäämiseksi, ympäristön suojelemiseksi ja sen laadun parantamiseksi.

Yhdistys osallistuu aluetta koskevaan suunnitteluun ja pyrkii vaikuttamaan päätöksentekoon, tekee aloitteita ja antaa lausuntoja viranomaisille. Yhdistys toimii yhteistyössä kaupungin virkamiesten sekä muiden yhdistysten ja yhteisöjen kanssa. Lisäksi järjestään kokouksia, koulutus- ja tiedotustoimintaa sekä kulttuuritapahtumia. Pyrkimyksenä on myös edistää asukkaiden omatoimisuutta ja tukea paikallista harrastustoimintaa yleisen asumisviihtyvyyden lisäämiseksi.

Vuosien 2010-2018 aikana alueellamme on suunnitteilla suuria muutoksia mm. Hernesaaren ja Eteläsataman alueella. Eteläiset Kaupunginosat ry:n kautta alueen asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa mm. näiden alueiden suunnitteluun.

Hallitus 2016

• Anu Soots, puheenjohtaja
  • Lea Virtala, varapuheenjohtaja
  • Riitta Kaaja, sihteeri
  • Sisko Salotie, rahastonhoitaja
  • Leena Aejmelaeus
  • Eeva Järvenpää
  • Eva Kuhlefelt-Raveala
  • Hannes Markkula
  • Jyrki Raveala

Ota yhteyttä

Yhdistyksen sekä hallituksen toimihenkilöiden sähköpostiosoitteet näkyvät oikeassa sivupalkissa.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää oheista yhteydenottolomaketta:

Asiakirjat

Toiminta-alue

Eteläiset kaupunginosat ry:n toiminta-alue on Helsingin eteläinen kantakaupunki, tarkemmin Kaartinkaupunki, Kaivopuisto, Ullanlinna, Eira, Munkkisaari, Hernesaari ja Punavuori.

Etelä-Helsingin kartta

SIVUT

ARTIKKELIT

SÄHKÖPOSTIT