Suunnitelmat

Suomenlinnan tunnelin peruskorjaus alkaa

Sidosryhmätapaminen 24.8.2016, Suomenlinna (kuva: Riitta Kaaja)

Eteläiset kaupunginosat ry:n puheenjohtaja ja sihteeri osallistuivat yhteistyökokoukseen liittyen Suomenlinnan tunnelin peruskorjaamiseen. Kokouksessa oli myös mm. Suomenlinnan hoitokunnan, YIT:n ja Pöyryn edustajat.

Tunnelin peruskorjauksen suunnittelu on käynnissä. Työt näkyvät helmikuusta 2017 alkaen konkreettisesti myös tunnelin ulkopuolella Kaivopuiston länsiosassa, minne tulee aidattu työmaa-alue tunnelin sisäänkäynnin luokse.

Lue koko artikkeli »

» Ei kommentteja

Ison Roobertinkadun peruskorjausta suunnitellaan

Kaupunki järjestää yleisötilaisuuden Ison Roobertinkadun peruskorjauksesta torstaina 3.12. klo 17–19 Astoria-salissa (Iso Roobertinkatu 14).

Kaupunki kertoo suunnitelmista:

Suunnittelemme Ison Roobertinkadun peruskorjausta. Tavoitteena on saneerata kävelykatu viihtyisäksi ja toimivaksi kauppakaduksi. Uusimme kadun pinnan, penkit, roska-astiat sekä valaistuksen. Isolla Roobertinkadulla tulee jatkossakin olemaan tilaa huolto- ja tonttiliikenteelle, terasseille sekä polkupyörien pysäköinnille.

Suunnitelmaluonnoksiin voi tutustua myös 30.11.–7.12.2015. Kaupunki toivoo saavansa mahdolliset mielipiteet niistä 7.12. mennessä. Katusuunnitelmat valmistuvat tammikuussa 2016 ja rakentaminen on tarkoitus aloittaa kesällä 2016.

» Ei kommentteja

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 191015

» Ei kommentteja

Hernesaaren osayleiskaava luonnos

osayleiskaavaluonnos marrask 2015

» Ei kommentteja

SIVUT

ARTIKKELIT

SÄHKÖPOSTI