Eteläisten syyskokous 26.11. klo 18

TERVETULOA ETELÄISTEN SYYSKOKOUKSEEN!
maanantaina 26.11.2018 klo 18.00 Bulevardin seurakuntasaliin os. Bulevardi 16 B 2. kerros.

OLISIKO TUNNELI LIIKENTEEN SUJUVUUDEN PELASTUS?!
Eteläisen alueemme liikennettä uhkaa paha ruuhkautuminen sekä kävelykatujen laajasta käyttöön otosta että erityisesti Hernesaaren rakentamisesta. YIT:n ehdotusta tunnelista selostavat YIT:n hankekehitysjohtaja, arkkitehti Juha Virtanen ja suunnittelija Jannis Mikkola Sitowisesta.

TELAKKAKADUN LIIKENNEJÄRJESTELYT
Hernesaaren rakentamisen vuoksi Telakkakatu on suurten muutosten kohteena ja sen rakentaminen on jo alkanut. Raitiotiekiskot, auto- ja polkupyöräkaistat mahdutetaan ahtaaalle kadulle, mikä johtaa mm. 70 parkkipaikan menetykseen. Tilannetta selostaa Eteläisten hallituksen jäsen, kaupunginvaltuutettu Otto Meri kaupungin liikennesuunnittelulta saadun materiaalin pohjalta.

Lopuksi käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat.
Kahvitarjoilu.

Kirjoita kommentti

SIVUT

ARTIKKELIT

SÄHKÖPOSTI