MIELIPIDE HERNESAAREN ASEMAKAAVALUONNOKSESTA

2018-hernesaari-asemakaava-mielipide

Hernesaaren asemakaavaa esiteltiin 6.2.2018 Huutokonttorilla ja mielipide siitä tuli esittää 16.2. mennessä Helsingin kaupungille. Eteläiset kaupunginosat ry –södra stadsdelarna rf esitti, Pro Eiran ja Punavuoriseuran yhtyessä lausuntoon, suurimpana ongelmana ahtaan niemen ylimitoitetun rakennusoikeuden, jolla viihtyisää aluetta ei saada aikaan. Toinen huomattava ongelma on liikenteen runsas kasvu, joka tulisi ruuhkauttamaan Telakka- ja Tehtaankadun risteyksen ja aiheuttamaan liikenteen suuntautumisen alueemme vanhoille asuinkaduille. Voi kysyä, uhrataanko viihtyisät vanhat asuinalueemme läpikulkuliikenteelle? Kaavaa ei pitäisi toteuttaa, ennen kuin liikenteen ongelmat on ratkaisu, mutta asia on toistaiseksi täysin sivuutettu. Lisäksi lausuttiin monista muista huolta aiheuttavista seikoista.

Kirjoita kommentti

SIVUT

ARTIKKELIT

SÄHKÖPOSTI