Ison Roobertinkadun peruskorjausta suunnitellaan

Kaupunki järjestää yleisötilaisuuden Ison Roobertinkadun peruskorjauksesta torstaina 3.12. klo 17–19 Astoria-salissa (Iso Roobertinkatu 14).

Kaupunki kertoo suunnitelmista:

Suunnittelemme Ison Roobertinkadun peruskorjausta. Tavoitteena on saneerata kävelykatu viihtyisäksi ja toimivaksi kauppakaduksi. Uusimme kadun pinnan, penkit, roska-astiat sekä valaistuksen. Isolla Roobertinkadulla tulee jatkossakin olemaan tilaa huolto- ja tonttiliikenteelle, terasseille sekä polkupyörien pysäköinnille.

Suunnitelmaluonnoksiin voi tutustua myös 30.11.–7.12.2015. Kaupunki toivoo saavansa mahdolliset mielipiteet niistä 7.12. mennessä. Katusuunnitelmat valmistuvat tammikuussa 2016 ja rakentaminen on tarkoitus aloittaa kesällä 2016.

Kirjoita kommentti

SIVUT

ARTIKKELIT

SÄHKÖPOSTI